Ellen Andrea Wang Trio

Foto: Solveig Selj

Foto: Solveig Selj

Bassist og vokalist Ellen Andrea Wang har i de siste årene markert seg både i Norge og utlandet som en oppfinnsom og spennende musiker og komponist. Wangs musikk er åpen og nyskapende og hun er ikke redd for å blande inn elementer av både pop og rock i jazzen. 
I tillegg til sin solokarriere har hun bare i løpet av det siste året spilt konsert med Sting og turnert med både Manu Katché og Marilyn Mazur. Hun er også kjent som leder av bandet Pixel som har oppnådd stor nasjonal og internasjonal suksess og anerkjennelse.
Her har vi altså ei rå dame som mestrer mange roller; bassist, vokalist, låtskriver, produsent etc.

Til Tromsø Jazzfestival vil Wang ta med seg noen av Norges mest anerkjente musikere; Andreas Ulvo (Mathias Eick) på tangenter og Erland Dahlen (Nils Petter Molvær, Eivind Aarseth) på trommer.

Tromsøbyen har tidligere hatt besøk av Ellen Andrea Wang med Pixel, og nå er vi i jazzfestivalen stolte av å gi dere hennes egne trio på selveste åpningsdagen kl. 21:00 torsdag 10. august på Verkstedet i Kulturhuset. Vi gleder oss!
Informasjon om billetter kommer.

Sergej Schroeter