Back to All Events

Beady Belle // Rohey

Beady Belle - Foto: Rune Kongsro

Beady Belle - Foto: Rune Kongsro

Rohey - Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

Rohey - Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

Velkommen til Hildrs nydelige bakgård og en særdeles groovy kveld med Rohey etterfulgt av Beady Belle.

Rohey starter kl. 20:00. Beady Belle starter kl. 21:30.

Bandet ROHEY har dype soul-røtter og et retrofuturistisk sound som skaper et tidløst uttrykk der sjanger-grenser mellom neo-soul, jazz og R&B viskes ut. Musikken har en old-school vibe, men er på samme tid forankret i det 21. århundre med fete synthesizers, pulserende groover og smakfulle detaljer. Sammen er bandet gjennomført underholdende, virtuost, intelligent og på samme tid tilgjengelig for publikum. Bandet har nettopp avsluttet en lang turné som supportband for Jarle Bernhoft på 17(!) konserter. Allerede før deres første utgivelse har bandet rukket å få rosende omtale blant annet i det anerkjente tidsskriftet Jazzwise.
Medvirkende: Rohey Taalah (vokal), Ivan Blomqvist (keys), Kristian B. Jacobsen (bass) & Henrik Lødøen (trommer)

BEADY BELLE er kjent for å ha særdeles sterke live-opptredener. En sterk signatur til Beady Belles livekonserter, er at hun og bandet fortsetter å leke med sangene - åpne opp materialet og gi rom for improvisasjon og lek. To Beady Belle-konserter er aldri like. Musikerene på livekonsertene vil bl.a. være Anders Aarum, Marius Reksjø og Andreas Bye.
Musikken er melodisk, groovy, kraftfull og levende! Hver sang er en miks av sjangre - jazz, pop, soul og R&B - rett og slett Beady Belle! 
Medvirkende: Beate S. Lech (vokal), Anders Aarum (keys), Marius Reksjø (bassist) og Andreas Bye (trommer).

Dørene åpner kl. 19:30. Konsertstart kl. 20:00. 18-års aldersgrense.

NB: Konsertene er ute i bakgården. Husk varme klær!

Pris: 480 NOK (ordinær), 430 NOK (student, honnør)