Back to All Events

Shoeshine Boys & Ellen Birath

  • Hildr Gastro Bar 11 Skippergata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Tromsø Jazzfestival presenterer jazz på Hildr og Hildrs eget husband; Shoeshine Boys & Ellen Birath!

Shoeshine Boys er et ungt jazzband fra Oslo etablert i 2008. Bandet spiller New Orleans-basert tradisjonell jazz, dixieland, swingjazz og rhythm and blues. De har allerede markert seg i tradjazzmiljøet i Oslo med sitt høye energinivå og spilleglede. Med seg på laget i anledning jazzfestivalen har Shoeshine Boys med seg jazzsangeren Ellen Birath på laget.

Ettermiddagsjazzen settes igang av Shoeshine Boys & Ellen Birath fra 15:00 fredag og lørdag i festivalhelga. De skal også være jam-verter på festivalens egen Jazz Hub på Hildr fredag kveld fra 23:00. 

Husbandet består av:
Ellen Birath (vokal)
Lasse Lømo Ellingsen (trompet)
Erlend Barratt-Due Solum (klarinett)
Andreas Rotevatn (trombone)
Sondre Dyb Berg (piano)
Anders Isachsen (banjo/gitar)
Hans Erik Wagner (bass/vokal)
Knut Rand (trommer)

____________________

Tromsø Jazz Festival presents jazz at Hildr and Hildr’s own house band; Shoeshine Boys & Ellen Birath!

Shoeshine Boys is a young jazz band from Oslo formed in 2008 that plays New Orleans-based traditional jazz, dixieland, swing jazz and rhythm and blues. The band has made an impression in the trad jazz environment in Oslo with its high level of energy and joy of playing. The Shoeshine Boys are joined at the festival by jazz singer Ellen Birath.

Shoeshine Boys & Ellen Birath kick off the afternoon jazz at 15:00 (3pm) on both Friday and Saturday. They will also be jam hosts at the festival’s Jazz Hub at Hildr on Friday evening from 23:00 (11pm).

Earlier Event: August 13
Sergej Schroeter med band
Later Event: August 13
Frio - En trio