Back to All Events

Tonje Unstad - barnekonsert

  • Storgata 108 108 Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)
Foto: Ingun A. Mæhlum

Foto: Ingun A. Mæhlum

I fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg I kofferten? Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund. Her fanges ungene i et spennende univers av originale sanger og magiske hendelser! Unstad kommuniserer med både barn og foreldre, og har vakt begeistring på scener over hele landet. Innholdet er basert på den kritikerroste barneplata "Mygga og Flua" som mottok Spellemannsprisen I 2012.

Tonje Unstad har de siste 10 årene etablert seg som en av våre mest etterspurte visesangere og låtskrivere. Med tre albumutgivelser bak seg, hvorav én barneplate, har hun turnert over hele landet. Med sin lune humor og gode publikumstekke er hun en artist som ønskes tilbake til konsertsaler og festivalscener igjen og igjen. Unstad har mottatt en rekke priser, blant annet 2 Spellemannspriser, samt den anerkjente Prøysenprisen.

Tromsø Jazzfestival er veldig fornøyde med å kunne tilby konserter for de minste - og vi er superspent på å få bli med inn i Tonjes lille univers lørdag 13. august kl. 12. 
Konserten passer for unger i barnehage- og barneskolealder, og er selvfølgelig også veldig trivelig for de voksne.

_______________________

From the moment the tiny wee speck of dust leaves her fingertip and flies out into the big wide world, we enter into Tonje’s universe of crab cemeteries, greedy tooth fairies and exhausted rock crows. And what exactly is hiding in her suitcase? Tonje Unstad’s children concerts are small performances that engage and excite right from the start. The children are captured in an exciting universe of original songs and magical events!

Tonje Unstad can communicate with children as well as their parents, and she has aroused enthusiasm on stages nationwide. She has won a number of awards, including two Spellemann awards and the prestigious Prøysen award.

Tromsø Jazz Festival is very pleased to be able to offer concerts for our youngest guests – and we are looking very forward to entering Tonje’s little universe on Saturday 13 August at 12.00 (12 pm) and Sunday at 12:30 pm.

Earlier Event: August 12
Guro Von Germeten
Later Event: August 13
Sergej Schroeter med band