Back to All Events

Freedoms Trio

  • Storgata 108 108 Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Freedoms Trio forener tre dyktige musikere fra Norge, Mozambique og Brasil. Fellesnevnere er sprudlende musikalitet, glimrende solister, komponister og sangere. Musikken ligger i skjæringspunktet jazz /world music.

Steinar Aadnekvam er en sjeldent begavet gitarist. Få i Norge har satt seg så inn i brasiliansk musikk som Aadnekvam. Han er opprinnelig fra Bergen, men har lenge arbeidet i Brasil med brasilianske musikktradisjoner. I Freedoms Trio samarbeider han med to toppmusikere fra Brasil og Mozambique.
Platen med samme navn - Freedoms Trio - ble utgitt i 2016 av det Norske plateselskapet Losen Records og har fått strålende kritikk fra hele Europa:

«Sprelsk musikk full av yrende glede over livet og musikken.» (Dagbladet /Norge)

«Freedoms Trio plays fearlessly and full of melodic and rythmic invention.»
(thejazzbreakfast.com / UK)

Showmanship går hand i hand med sprudlende musisering, og gutta forener rikelige doser musikktradisjoner fra tre kontinenter. 

Vi gleder oss til formiddagsjazz med denne gjengen!

Besetning:
Steinar Aadnekvam (gitar)
Rubem Farias (elbass)
Deodato Siquir (perkusjon)

______________________

Freedoms Trio unites three talented musicians from Norway, Mozambique and Brazil. The common denominator is sparkling musicality, brilliant soloists, composers and singers. The music is situated at the meeting point between jazz and world music.

Steinar Aadnekvam is an unusually gifted guitarist. Few if any in Norway have become so well acquainted with Brazilian music as Aadnekvam. Originally from Bergen, he has long worked in Brazil with Brazilian music traditions. In Freedoms Trio, he collaborates with two leading musicians from Brazil and Mozambique. The trio unite music traditions from three continents.

Musicians: Steinar Aadnekvam (guitar) Rubem Farias (bass) Deodato Siquir (percussion)

Earlier Event: August 14
TONJE UNSTAD - BARNEKONSERT
Later Event: August 14
Sarah McKenzie Quartet