Bli frivillig - meld deg på ventelista!

Vil du være med og lage festival med oss? 

Fra fredag 2. august har vi venteliste på frivillige hos oss. Vi har faktisk fyllt opp hele vaktlista! Om vi derimot trenger flere folk eller noen melder seg av er det supert å ha en venteliste å ringe til, så du må gjerne melde deg opp likevel :-)

Vi ser etter positive og trivelige hjelpere, som har lyst til å være med på å virkeliggjøre Tromsøs sommerjazzeventyr! For at festivalen skal gå så godt som mulig trenger vi flinke sjåfører, vakter, artistverter, billettselgere og blide poteter. 

Meld deg som frivillig HER! Ta kontakt med Marie Sofie på e-post (mariesofie@tromsojazzfestival.no) om du har spørsmål.

Hva kan jeg jobbe med? 

Sjåfør

Våre sjåfører passer på at alle blir henta på flyplassen, rekker konsertene sine og kommer seg tilbake til flyplassen uten problemer. Som sjåfør er det viktig å føle seg trygg i Tromsø-trafikken og kunne kjøre 9-seter og liten varebil. Det er faste oppdrag hver dag som skal gjennomføres og i tillegg dukker det nok opp små kjøreturer innimellom. 


Billett/akkreditering

Før konsertene går i gang må folk komme seg inn! Vi selger og scanner billetter i inngangen til hver konsert. Her holder man også øye på gjestelista og passer på at alle får riktig armbånd. 


Runner/potet

Poteten kan brukes til alt! Å være runner passer for deg som har lyst å møte opp på vakt og hjelpe til der vi trenger det mest. Her handler det om å takle stress, men også å kunne ta det med ro mellom slagene uten å kjede seg. Det er et pluss om du kan kjøre bil, men ikke et krav. 

Vakt

Vi trenger 1 eller 2 frivillige som kan hjelpe oss på Storgata Camping. Arbeidsoppgaven blir å stå vakt mellom ulike soner i konsertlokalet og passe på at de som går gjennom har rett pass. 

Artistvert

Når artistene kommer for å spille på festivalen er det viktig at de får et hyggelig og ryddig møte med oss og byen! Artistvertene blir med sjåførene på flyplassen, møter artistene og er deres ledd mot festivalen under hele oppholdet. Din jobb blir å passe på at de rekker alt de skal, informere om måltider og transport, og generelt svare på spørsmål og hjelpe artistene slik at de kan levere best mulig. 

Må jeg kunne mye fra før av?

Neida, alle frivillige får opplæring før vakten og vi går gjennom alt som skal gjøres. Alt man trenger er et smil og lærevilje. 

Hva får jeg for å jobbe som frivillig?

Når du jobber frivillig får du gratis inngang til konsertene på festivalen, årets festivalskjorte og mat når du er på vakt. Vi feirer også alle frivillige med egen frivilligfest mandagen etter festivalen!

Hvor mye må jeg jobbe?

Alle frivillige jobber 2 vakter fordelt på 2 dager og har 2 dager fri til å kose seg på festival!

Meld deg som frivillig ved å fylle ut frivilligregistreringa! (trykk her) 

Sign up as a volunteer here!