WENCHE MYHRE & TROMSØ STORBAND - AVLYST!
Aug
12
7:00 PM19:00

WENCHE MYHRE & TROMSØ STORBAND - AVLYST!

Konserten med Wenche Myhre og Tromsø Storband er dessverre avlyst pga sykdom.

Praktisk informasjon:

1.) Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk til betalingskortet som er brukt.

2.) Billetter kjøpt i skranke - kunden må møte opp hos Aurora Billett (på kinoen) og fylle ut et refusjonskjema.

3. Billettluka på Kulturhuset vil være bemannet "som normalt" søndag 18-19. Det vil være mulig å fylle ut refusjonskjema der også.

Vi beklager dette og ønsker Wenche Myhre god bedring!

View Event →
JUNO
Aug
11
8:00 PM20:00

JUNO

JUNO har sitt utspring fra den verlrennomerte jazzlinja på NTNU, og spiller originale komposisjoner som utforsker grenseområdet mellom fri og arrangert musikk. Den uvanlige besetningen gir musikken et karakteristisk preg, og i landskapet blant rytmiske motiver og organisk samspill, kombineres kompleksitet og fengende lekenhet.

View Event →
Aug
10
to Aug 11

TJ JAZZ HUB - DJ RUNTHER

Etter konserten med Cory Henry & The Funk Apostles // White Ascot på fredagen inviterer vi til klubbkveld med DJ Runther på Circa!

Runther er en av Tromsøs ivrigste produsenter, dypt influert av jazza, suggerende beats. Han har sitt eget plateselskap som allerede har høstet interesse nasjonalt og internasjonalt. 

View Event →
ALEKSANDER KOSTOPOULOS
Aug
10
7:00 PM19:00

ALEKSANDER KOSTOPOULOS

Aleksander Kostopoulos er en av Nord-Norges mest aktive musikere, mest kjent som trommeslager og perkusjonist for artister som Mari Boine, Adjagas, Moddi, Marthe Valle, ISÁK og rockeduoen Pil & Bue. Med det kommende debutalbumet «Faleo» står Kostopoulos for første gang på egne ben som vokalist, låtskriver og soloartist.

View Event →
Aug
10
3:00 PM15:00

HERKULES

Herkules er en jazzkvintett bestående av studenter fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Alle medlemmene er aktive låtskrivere, som gir et unikt og variert sound. Det siste halvåret har Herkules spilt på blant annet Nordlysfestivalen og Jazznatt. Nå kommer de til Tromsø Jazzfestival!

View Event →
JOHN PÅL INDERBERG TRIO
Aug
9
7:00 PM19:00

JOHN PÅL INDERBERG TRIO

John Pål Inderberg har for lengst satt sine klare spor i den norske jazzen. Med sans for et musikalsk spontant uttrykk har han turnert i en årrekke og gledet publikum med leken musikalitet og mye humor. I trio med Håkon Mjåset og Trygve Waldemar Fiske rendyrker de gamle låter, noen ganger med nye linjer, andre ganger med gamle vers, og ofte med alt i ett drag. Tre generasjoner musikere i samme lekegrind med forkjærlighet for swing!

View Event →