JOHN PÅL INDERBERG TRIO
Aug
9
7:00 PM19:00

JOHN PÅL INDERBERG TRIO

John Pål Inderberg har for lengst satt sine klare spor i den norske jazzen. Med sans for et musikalsk spontant uttrykk har han turnert i en årrekke og gledet publikum med leken musikalitet og mye humor. I trio med Håkon Mjåset og Trygve Waldemar Fiske rendyrker de gamle låter, noen ganger med nye linjer, andre ganger med gamle vers, og ofte med alt i ett drag. Tre generasjoner musikere i samme lekegrind med forkjærlighet for swing!

View Event →
Aug
10
3:00 PM15:00

HERKULES

Herkules er en jazzkvintett bestående av studenter fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Alle medlemmene er aktive låtskrivere, som gir et unikt og variert sound. Det siste halvåret har Herkules spilt på blant annet Nordlysfestivalen og Jazznatt. Nå kommer de til Tromsø Jazzfestival!

View Event →
ALEKSANDER KOSTOPOULOS
Aug
10
7:00 PM19:00

ALEKSANDER KOSTOPOULOS

Aleksander Kostopoulos er en av Nord-Norges mest aktive musikere, mest kjent som trommeslager og perkusjonist for artister som Mari Boine, Adjagas, Moddi, Marthe Valle, ISÁK og rockeduoen Pil & Bue. Med det kommende debutalbumet «Faleo» står Kostopoulos for første gang på egne ben som vokalist, låtskriver og soloartist.

View Event →
Aug
10
to Aug 11

TJ JAZZ HUB - DJ RUNTHER

Etter konserten med Cory Henry & The Funk Apostles // White Ascot på fredagen inviterer vi til klubbkveld med DJ Runther på Circa!

Runther er en av Tromsøs ivrigste produsenter, dypt influert av jazza, suggerende beats. Han har sitt eget plateselskap som allerede har høstet interesse nasjonalt og internasjonalt. 

View Event →
JUNO
Aug
11
8:00 PM20:00

JUNO

JUNO har sitt utspring fra den verlrennomerte jazzlinja på NTNU, og spiller originale komposisjoner som utforsker grenseområdet mellom fri og arrangert musikk. Den uvanlige besetningen gir musikken et karakteristisk preg, og i landskapet blant rytmiske motiver og organisk samspill, kombineres kompleksitet og fengende lekenhet.

View Event →
MARIT SANDVIK & NOVA ONDA
Aug
12
4:00 PM16:00

MARIT SANDVIK & NOVA ONDA

Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, omfavner Marit Sandvik & Nova Onda den brasilianske musikktradisjonen og gir den et eget «nova onda»-uttrykk, lekent og personlig.

Bandet, som ble etablert i 2013, er nå ute med sin første full-lengder, albumet FLOR. Musikken er en blanding av egne originalkomposisjoner og melodier hentet fra Brasils rike flora. Deres egne låter med nordnorske tekster finner sin naturlige plass i dette landskapet, og slik framstår MS&NO som et særegent band.

View Event →
WENCHE MYHRE & TROMSØ STORBAND
Aug
12
7:00 PM19:00

WENCHE MYHRE & TROMSØ STORBAND

I 2017 fylte hele Norges artistdronning Wenche Myhre 70 år! Begivenheten ble feiret med et gedigent show i Oslo Spektrum, som var utsolgt kort tid etter at billettene ble lagt ut for salg.

Nå kommer Wenche endelig til Tromsø for å samarbeide med Tromsø Storband under ledelse av hennes samboer, den anerkjente svenske komponisten og arrangøren Anders Eljas.

View Event →