Back to All Events

CORY HENRY AND THE FUNK APOSTLES // WHITE ASCOT

  • Driv SNN Storgata 6 Tromsø 9008 Norway (map)

Cory Henry & The Funk Apostles

Han er vidunderbarnet som debuterte på legendariske Apollo Theatre som 6-åring. Cory trakterer Hammond-orgelet og synthesizere med sprudlende energi og har turnert med stjerner som Bruce Springsteen, The Roots, P Diddy og Kirk Franklin. Vi serverer her intet mindre enn en superstjerne: som 30-åring har han allerede har vunnet tre Grammys med bandet Snarky Puppy!

Denne augustkvelden på Driv kan du høre Cory Henry forkynne funken med sine seks disipler! The Funk Apostles er håndplukket av Henry fra tidligere musikalske samarbeider, her kan du høre musikere fra legendariske band og artister som Booker T, Erykah Badu, Miss Lauryn Hill og Aretha Franklin.

Bandets debutalbum "Chapter 1: The Art Of Love" er spilt in live i Williamsburg, Brooklyn og har høstet svært gode kritikker. Her får du alt du kan ønske deg: blues, soul, R&B, Afrobeat, gospel, og jazz.

Lytt til singelen "Trade it all" her: 

White Ascot

Det populære soulbandet White Ascot ble dannet i gangene på musikkonservatoriet i Tromsø høsten 2013. Det hele startet med en gjeng unge musikkstudenter som ønsket å spille i lag, men raskt etablerte de sitt eget musikalske univers med klare referanser til R'n'B og Soul. De siste årene har bandet tatt store steg og de har de nå gitt ut en EP, spilt inn flere musikkvideoer og etablert seg som et svært populært band med et distinkt sound. Tidligere i år spilte de på Bodø Jazz Open - Chrisfestivalen og Sørøyrocken er allerede booket. Debutalbumet kommer til neste år. Dette er virkelig et av Tromsøs mest lovende band!

 

Konserten har 18-års aldersgrense. Driv opererer med vergeordning (begrenset antall). Ta kontakt med verge@driv.no før du kjøper billetter, oppgi antall personer under 18. Mer info her

Informasjon for rullestolbrukere finner du her (under tilgjengelighet)

Øvrige spørsmål: rettes til post@tromsojazzfestival.no

Solgte billetter refunderes ikke.

Dørene åpner kl. 20:00.

Earlier Event: August 10
ALEKSANDER KOSTOPOULOS
Later Event: August 10
TJ JAZZ HUB - DJ RUNTHER