Back to All Events

HANNE HUKKELBERG

  • Verkstedet | Kulturhuset i Tromsø 1 Erling Bangsunds plass Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)
Photo by Trine Hisdal

Photo by Trine Hisdal

"Stemme i særklasse. Etter fem år er Hanne Hukkelberg endelig tilbake. Like spennende som alltid." (Geir Rakvaag/Dagsavisen)

Spellemansprisvinner Hanne Hukkelbergs femte studioalbum kom i oktober og har mottatt strålende kritikker.

Hanne Hukkelberg er en av Norges mest vitale og særegne artister. Hun har levert kvalitetsmusikk til musikkelskere over hele verden i en årrekke etter å ha mestret kunsten å bevege seg sømløst mellom sjangere med sin helt personlige sound. Fire autentiske album er blitt utgitt, rost og applaudert internasjonalt. Albumene har havnet på gjeve lister over årets beste utgivelser hos bl.a. NPR, Sunday Times og BBC, og Hukkelberg har lagt flere verdensomspennende turnéer bak seg. Som et resultat av dette kan det nevnes at hun på flere turnéer har vært oppvarmingsartist sammen med vennene i amerikanske Wilco, og at låten, ”Lucy”, ble laget i samarbeid med Disney til storfilmen Prins Caspian i Narnia Chronicles. Om man skal utheve én bragd her hjemme i Norge, må det være at hun har mottatt Spellemannprisen i Åpen Klasse for albumet Rykestrasse 68.

Høyaktuell med nytt album og filmusikken til Røverdatter stod denne artisten høyt opp på festivalens ønskeliste. Vi er utrolig stolte over å kunne presentere denne konserten til Tromsøpublikumet.

Trust er produsert av Hanne selv, noe som har gitt henne store friheter. Hun er likevel ikke alene, men har fått med seg sine favorittvokalister, Ingrid Helene Håvik (Highasakite) og Emilie Nicolas som gjesteartister. Hukkelberg henter igjen inspirasjon fra eksperimentell pop, og har denne gang også latt seg inspirere av mer rytmiske sjangre nærmere elektronika og til og med hiphop. Elementene er plukket godt fra hverandre og nennsomt satt sammen igjen, på et uomtvistelig Hukkelbergsk vis.

 

Konserten har 18-års aldersgrense. Vergeordning kan være tilgjengelig, ta kontakt HER.

Solgte billetter refunderes ikke.

Dørene åpner kl. 20:00. 

Earlier Event: August 9
JOHN PÅL INDERBERG TRIO
Later Event: August 9
TJ JAZZ HUB - SJØVOLLS JAZZBAG