Back to All Events

JUNO

image1.JPG

 

JUNO har sitt utspring fra den velrennomerte jazzlinja på NTNU, og spiller originale komposisjoner som utforsker grenseområdet mellom fri og arrangert musikk. Den uvanlige besetningen gir musikken et karakteristisk preg, og i landskapet blant rytmiske motiver og organisk samspill, kombineres kompleksitet og fengende lekenhet. Høsten 2017 var JUNO plukket ut til å være med på Oslo Jazzfestivals «Nordic Showcase», og de har også spilt på hovedprogrammet til Feminalen, Bodø Jazz Open, Skien Jazzfest, Jazzfest i Trondheim og Vinterjazz i Århus.

Bandet består av: Thea Ellingsen Grant, vokal Malin Dahl Ødegård, vokal Mona Krogstad, tenorsaksofon Georgia Wartel Collins, kontrabass Ingvald Vassbø, trommer

Dørene åpner kl. 19:00.

Later Event: August 11
JUNO // STEAMDOME III