Back to All Events

WENCHE MYHRE & TROMSØ STORBAND

  • Storsalen, Kulturhuset i Tromsø 1 Erling Bangsunds plass Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

I 2017 fylte hele Norges artistdronning Wenche Myhre 70 år! Begivenheten ble feiret med et gedigent show i Oslo Spektrum, som var utsolgt kort tid etter at billettene ble lagt ut for salg.

Nå kommer Wenche endelig til Tromsø for å samarbeide med Tromsø Storband under ledelse av hennes samboer, den anerkjente svenske komponisten og arrangøren Anders Eljas. Programmet rommer alt fra gode, gamle hits og fram til dagens Wenche.

Det blir en begivenhetsrik reise når den legendariske artisten oppsummerer karrieren på fabelaktig vis. Anders Eljas, kjent fra sitt samarbeid med Abba og medvirkning i originaloppsettingen av Chess i London, leder storbandet med sikker hånd.

Det er en glede for Tromsø Storband å åpne høstsesongen under ledelse av Anders Eljas! Bandet er kjent blant annet for sine mange vellykkede konserter med internasjonale artister: Lisa Simone, Jon Faddis, Larry Carlton og Randy Brecker. Etter en vår med konserter på små scener, blir det nå en skikkelig storslagen kveld i Storsalen på Kulturhuset. Dette kommer til å svinge!

Tromsø Storband ble startet i 2004, og er et av Norges beste storband. Bandet består hovedsakelig av profesjonelle utøvere med nødvendig supplement av studenter ved Musikkonservatoriet, Universitetet i Tromsø og dyktige amatører. Bandet har spilt i mange forskjellige sjangre: fra sving, funk, pop, rock og mer moderne musikk med tette klanger og avanserte rytmer.

Dette blir en fantastisk kveld du ikke vil gå glipp av!

Dørene åpner kl. 18:00. 

Earlier Event: August 12
MARIT SANDVIK & NOVA ONDA