SAMARBEIDSPARTNERE

Tromsø Jazzfestival hadde ikke vært mulig uten hjelp og støtte fra våre mange fantastiske samarbeidspartnere og bidragsytere.

Tusen takk alle sammen - Dere er laget av gull! 

 

OFFENTLIG STØTTE

Tromsø Jazzfestival 2017 får støtte fra Troms Fylkeskommunes Næringsfond, Troms Fylkeskommunes Festivalstøtte, Tromsø Kommune, Sparebank 1 Nord Norge Kulturnæringsstiftelsen og Norsk Kulturråd

 

SPONSORER

DNB - Målt etter markedsverdi er DNB Norges største og et av Nordens største finanskonsern.
Internasjonalt er DNB ledende innen shipping, energi, fiskeri og sjømat. DNB har vært med som sponsor for festivalen i flere år. 

 

SAMARBEIDSPARTNERE

KulturHuset i Tromsø - Byens egen storstue og Norges første kulturhus! Vi er glade for at Tromsø har et så fint kulturhus, og presenterer her fem av våre konserter under festivalen. 

Hildr Gastro Bar - I trivelige lokaler og omgivelser i nordbyen ligger byens mest spennende gourmetdestinasjon, enten man skal spise seg mett eller bare ta seg en lokalprodusert øl. Dessuten ligger det i tilknytning til Tromsøs eldste hage, og en bakgård som fylles med jazzkonserter i løpet av festivalen.

Studentsamfunnet Driv - Studenthuset Driv er eid av Norges arktiske studentsamskipnad og blir drevet på dugnadsbasis av studentene i Tromsø. Studenthuset Driv er en av Tromsøs største konsertarenaer. Det blir høyt og energisk når Shining entrer SNN-scenen!

Bryggejentene i Ersfjorden - Bryggejentene AS startet som et samarbeid mellom to svigersøstre, begge med en brennende lidenskap for interiør, klær, barneleker, lokalprodusert mat og drikke. I år holder festivalen Kick Off-konsert på bryggeloftet.

Verdensteatret - Verdensteatret drives av Tromsø Internasjonale Filmfestival og er et eget levende filmkulturhus, med daglige filmvisninger og en hyggelig kafé. Kinosalens unike atmosfære og akustikk gjør den også populær som konsertarena.

Audionor - Siden etableringen i 1995 har Audionor vokst til å bli et av de største lydfirmaene i Nord-Norge, og håndterer alt fra små arrangementer til større festivaler. Vi er stolte over å ha dem på laget!

Smarthotel - Smarthotel Tromsø åpnet i april 2013, og ligger sentralt i Tromsø sentrum. Smarthotel tilbyr rimelige rom av høy kvalitet med nordisk interiørdesign. Smarthotel Tromsø huser årets artister.