SAMARBEIDSPARTNERE

Tromsø Jazzfestival hadde ikke vært mulig uten hjelp og støtte fra våre mange fantastiske samarbeidspartnere og bidragsytere.

Tusen takk alle sammen - Dere er laget av gull! 

 

OFFENTLIG STØTTE

Tromsø Jazzfestival 2017 får støtte fra Troms Fylkeskommunes Næringsfond, Troms Fylkeskommunes Festivalstøtte, Tromsø Kommune, Sparebank 1 Nord Norge Kulturnæringsstiftelsen og Norsk Kulturråd

 

SPONSORER

Tromsø Jazzfestival 2017 støttes av DNB.

 

SAMARBEIDSPARTNERE

Hildr Gastro Bar - I trivelige lokaler og omgivelser i nordbyen ligger byens mest spennende gourmetdestinasjon, enten man skal spise seg mett eller bare ta seg en lokalprodusert øl. Dessuten ligger det i tilknytning til Tromsøs eldste hage, og en bakgård som fylles med jazzkonserter i løpet av festivalen! 

KulturHuset i Tromsø - Byens egen storstue og Norges første kulturhus! Vi er glade for at Tromsø har et så fint kulturhus, og presenterer her to av våre største artister under festivalen. 

Audionor - Siden etableringen i 1995 har Audionor vokst til å bli et av de største lydfirmaene i Nord-Norge, og håndterer alt fra små arrangementer til større festivaler. Vi er stolte over å ha dem på laget!