Aug
11
9:00 PM21:00

MØRK - MECHANICAL PIANO

Benjamin Mørks sound og spillestil, Mekanisk Piano, er en direkte konsekvens av at han kjøpte et slitent gammelt flygel, spraylakkert i blå Volvo-metallic. I stedet for å late som det var et nytt konsertflygel så fjernet han alle løse og unødvendige deler og oppdaget mange mekaniske, annerledes lyder på innsiden av instrumentet.

View Event →
MARIE VANGEN
Aug
11
7:00 PM19:00

MARIE VANGEN

Noen ganger er man bare nødt til å stoppe opp og lytte. Marie Vangen fra Tromsø synger med en sjelden nerve og nærhet, som gjør det nesten umulig å ikke bli revet med. Med en fantastisk fortellerevne og en herlig kombo av eleganse og sjarm inviterer hun sitt publikum inn i et varmt og melodisk landskap hvor hennes knallsterke tekster står helt sentralt. Maries refleksjoner over livets lyse og mørke sider er lette å kjenne seg igjen i, og fremkaller ofte både tårer og latter hos publikum.

View Event →
Aug
10
to Aug 11

JazzJam Open

Jazzfestivalen er ikke helt den samme uten den årlige og tradisjonsrike jammen, og i år inviterer vi til trivelige Bryggeri 13 i Skippergata. 
Ta med deg hornet og godt humør og bli med å lage festivalens mest allsidige konsert!

View Event →
Aug
10
7:00 PM19:00

KJETIL MULELID TRIO

Kjetil Mulelid Trio slapp sin debutplate «Not Nearly Enough to Buy a House» sent i 2017 på det prestigetunge norske plateselskapet Rune Grammofon, med sitt rykte for å håndplukke noe av det mest interessante innenfor skandinavisk jazz, eksperimentell- og improvisasjonsmusikk.

View Event →
Aug
9
9:00 PM21:00

AL JAWALA (GER)

De var blant de første til å blande røff og orientalsk brass med club-beats og Hip-Hop - helt uten elektronikk.
På denne måten har de kastet rikelig med bensin på det bålet, som et live-gypsy-band med to saksofoner og utallige trommer nettopp er.

View Event →
Aug
8
9:00 PM21:00

AMGALA TEMPLE

Amgala Temple er lyden av tre musikalske stormakter slått sammen. Resultatet er overveldende – spontanitet og disiplin, improvisasjon og klarsyn – blandet sammen med ambisjon om å skape noe sublimt.

View Event →