Back to All Events

Barnas Jazzfestival

  • Veita Plan Tre 102 Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)
Design by Sergej Schroeter

Design by Sergej Schroeter

(English presentation below)

Lørdagen under Jazzfestivalen rykker vi inn på Veita og inviterer hele familien! Vi sparker i gang Barnas egen lille jazzfestival med en storslagen jazzparade i storgata, før vi marsjerer inn i jazzjungelen. Jazzafari, musikalske workshops for alle, barnas egne jazzkonserter, ansiktsmaling, sukkerspinn, kaker, brus, musikkbutikk, bruktsalg, lekerom, kaffe, is og garantert morro for hele familien! Velkommen!

Inngang: 0,-

Fullt program blir annonsert nærmere festivalen i alle kanaler!

 

Saturday during the Jazz festival we move on to Veita Plan Tre and invite the whole family! We kick off the children's own little jazz festival with a grand jazz parade in Storgata, before we march into the jazz jungle. Jazzafari, musical workshops for everyone, children's own jazz concerts, face painting, sugar candy, cakes, soft drinks, music shop, second hand toys and clothes, playroom, coffee, ice cream and guaranteed fun for the whole family! Welcome!

Entrance: 0, -

 Full program will be announced closer to the festival in all channels!

 
 
Earlier Event: August 9
Panică at the Discotecă
Later Event: August 10
KJETIL MULELID TRIO