Back to All Events

Panică at the Discotecă


  • Storgata Camping Storgata 5 Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)
Photo by Victor De Coen

Photo by Victor De Coen

(English presentation below)

Etter konserten med Al Jawala er det tid for ekte balkanstemning! Pivo og Parek og deres Panică at the Discotecă avslutter fredagen med herlige mengder balkanske rytmer. Duoen er kjent for å fylle dansegulvet allerede fra låt en, så dette blir en musikalsk utblåsning av rang.


Inngang: Gratis
Aldersgrense: 20+

After the concert with Al Jawala, it's time for real balkan spirit! Pivo and Parek and their Panică at the Discotecă finishes friday with delightful amounts of Balkan rhythms. The duo is known to fill the dance floor already from the first song, so this will be a memorable and sweaty evening.


Entrance: Free
Age limit: 20+

 
 
Earlier Event: August 9
AL JAWALA (GER)
Later Event: August 10
Barnas Jazzfestival